Curs on/line:Să învăţăm să povestim şi să creăm poveşti pentru copilul nostru.

Curs on/line:Să învăţăm să povestim şi să creăm poveşti pentru copilul nostru.

Începe când te înscrii!

10 module săptămânale.

Lecţiile se primesc pe mail, se dau teme, se pun întrebari,  se discută, se exersează.

AI NEVOIE DE ACEST CURS PENTRU A DEVENI UN PĂRINTE MAI BUN, CAPABIL SĂ REZOLVI  INTELIGENT ŞI ARTISTIC PROBLEMELE SUFLETEŞTI ALE COPILULUI TĂU.
Nu planurile tale pentru viitorul copiilor, nici statutul tău social şi economic nu educă pe copil, ci strădania ta de a te schimba şi a deveni un om mai bun!

La sfârşitul cursului vei avea altă relaţie cu tine însuţi, cu copilul tău, cu basmele.

Conţinut: Arta spunerii poveştilor. Cum povestim ca să fim ascultaţi? Exerciţii de cunoaştere a fiinţei copilului. Acţiunea basmului în general. cum construim o poveste? Poveşti cu tâlc pentru “certarea” copilului plecând de la situaţii generale. Armonizarea temperamentelor.

Cursul presupune obişnuinţa lucrului meditativ, disciplină interioară, cel puţin 30 de minute de lucru intens de 3 ori pe săptămână, teme săptămânale de creaţie şi descriere a copilului şi a problemei copilului pe care dorim să o rezolvăm cu povestea/poveştile create.
Cost: 90 lei ptr. 10 module săptămânale.

Înscrieri şi detalii la: ileanavasilescu.cursuri@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>